WEBBLÄSARE

Webbplatsen är anpassad för att användas på dator, läsplatta och mobil. Webbplatsen fungerar med äldre webbläsare som Internet Explorer 7 och 8 men skiljer sig då i upplevelse från nyare versioner av webbläsare.

ANDROID (Mobil, läsplatta) OCH IOS (Mac, Iphone, Ipad)

Mac och vissa mobila enheter kan inte göra en del övningar som länkar till digitala spåret. Detta beror på att digitala spåret använder Flash. Vi rekommenderar därför Puffin Browser, en webbläsare som har Flash-support.

Läs mer om Puffin Brower:
App Store
Google Play

WEBBKAKOR

Vi använder webbkakor (cookies) för att utveckla och erbjuda tjänster på våra webbplatser. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder webbkakor.

En webbkaka är en liten fil som skickas från de sidor som du besöker på webbplatsen till din webbläsare. På så sätt kan webbplatserna komma ihåg information från ditt besök. Det underlättar för dig och gör att nästa besök blir snabbare och smidigare.

BESÖKSSTATISTIK

Webbplatsen använder analysverktyget Google Analytics för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen. Om du inte vill att dina besök på webbplatsen ska finnas med i statistiken i Google Analytics så finns det tillägg som du kan installera i din webbläsare.

BILDER OCH TEXTER – RÄTTIGHETER

Bilder och texter på webbplatsen får ej kopieras, i enlighet med gällande lagstiftning. Material medgivet av Miroi, såsom pdf-dokument, får laddas ner för enskilt bruk.

FRÅGOR OCH SYNPUNKTER

Du kan lämna frågor och synpunkter genom att mejla, klicka hör för att kontakta oss